Participa /au participat la realizarea www.marinarii.ro ( in ordinea cronologica a intrarii in echipa )  :

CRISTIAN MUNTEANU

Fondator proiect www.marinarii.ro in 2008, initial realizat ca un album de fotografii cu nave romanesti fotografiate la Braila, Galati, Tulcea si Macin. La indrumarea contramiralului Petre George web site-ul a fost regandit ca o baza de date similara cu cea a wikipedia care sa se dezvolte in timp prin colaborarea profesionistilor din domeniul marinei si a pasionatilor avand ca principal scop colectarea, prezervarea si prezentarea traditiilor si istoriei marinei romane.
Nascut in Macin judetul Tulcea, imbarcat pe nave de pasageri 1995-2006, retras din marina din motive medicale, programator al versiunii 2020 marinarii.ro . Membru al Ligii Navale Romane filiala Bucuresti, fondator al site-ului Ligii Navale Romane in 2010, administrator al site-ului Ligii Navale Romane intre 2010-2017. 

ALEXANDRU MIHAI

Nascut la Galati, programator al versiunii 1.0 al marinarii.ro .

Retras din proiect in 2018

A participat deasemenea la realizarea primei versiuni a site-ului Ligii Navale Romane 2010-2016.

CONSTANTIN CUMPANA

Ziarist de investigatii, autor a mai multor carti si articole care au ca subiect marina comerciala romana.Alaturat echipei realizatoare in 2009 este unul din colaboratorii principali ai site-ului punand la dispozitie o biblioteca vasta de fotografii, articole si toate cartile publicate pentru a completa datele navelor din site.

Biografie completa si lista cartilor publicate – pagina in re-constructie, va rugam sa reveniti. 

 Comandor dr. MARIAN MOSNEAGU (r)

Militar de cariera in retragere Comandorul dr. Marian Mosneagu s-a alatuarat echipei ralizatoare a site-ului marinarii.ro in 2010 fiind unul dintre cele mai abilitati specialisti in domeniul istoriei navele. Biografia este impresionanta printre functiile avute fiind cea de Director al Muzeului Marinei din Constanta, Sef al Serviciului Istoric ar Ministerului Apararii Nationale, redactor de reviste si emisiuni radio-tv, autor a numeroase studii si articole de specialitate în dictionare, enciclopedii si volume de studii si comunicari stiintifice, precum si în presa militara si civila.

Biografie completa si lista cartilor publicate – pagina dedicata

Contraamiral (r)  GEORGE PETRE 1934-2012

Regretatul Contraamiral George Petre este cel care a schimbat marinarii.ro dintr-ul album de fotografii pe internet in cea ce este astazi propunand crearea unei baze de date in care sa fie adaugate in categorii informatii istorice si fotografii despre marina romana. Militar de cariera a absolvit liceului militar de marina din Galati (1954) si a inaintat in ierarhie in marina militara romana pana la gradul de Contraamiral. Autor a numeroase studii si articole de doctrina si teorie militara, carti de istorie a marinei române.  Redactor-sef al revistei MAREA NOASTRÄ‚ , publicatie a Ligii Navale Romane , co-fondator si redactor al web site-ului Ligii Navale Romane www.lnr.ro 2010 – 2012

 Pe 27 februarie 2012 a dat mola tot si-a pus pe drum spre o lume sigur mai buna. A fost înmormântat cu onoruri militare miercuri 29 februarie la cimitirul central din Constanta , slujba de pomenire a fost savârsita de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului la Catedrala Sfintii Petru si Pavel din Constanta.Un om de mare calitate, imposibil de inlocuit. Nu te vom uita niciodata !!! 

 Biografie completa – link 

expert dr. Carmen Atanasiu 

Doamna Carmen Atanasiu s-a alaturat echipei realizatoare a marinarii.ro in 2010, cand vine vorba de istorie a marinei romane nu exista intrebare la care sa nu aiba un raspuns.

Cu o  experienta impresionanta, in prezent redactor sef al revistei Marea Noastra, publicatie a Ligii Navale Romane pune la dispozitie periodic articole despre nave si marinari din istoria marinei romane. 

 Biografie completa – pagina in re-constructie, va rugam sa reveniti. 

Aceasta pagina este in re-constructie. Va rugam sa reveniti