Am primit din 2008 multe masaje asa ca am decis sa scriem aici raspunsuri la o parte din subiectele despre care am fost contactati de mai multe ori :

Locuri de Munca

  • Caut loc de munca, ma puteti ajuta ? 50% din mesajele primite au acest subiect, noi nu suntem agentie de crewing sau reprezentanti ai unei companii de navigatie.
  • Caut compania de navigatie sau agentia de crewing x sau y, aveti date de contact ? Noi nu avem o baza de date cu agentii de crewing sau date de contact, cand o sa avem din nou pagina de anuturi pe site cu locuri de munca pe site acestea vor contine aceste detalii. 

Echipaje 

  • Caut pe x sau y de pe nava z, ma puteti ajuta ? Din pacate nu avem o lista a echipajelor. Site-ul nou are o obtiune prin care toti membrii pot adauga pe ce nave au fost, in timp aceasta baza se va crea singura. Recomandam ca membrii de echipaj sa comenteze in paginile navelor pe care am fost “am lucrat pe aceasta nava in perioada ” si va fi de folos. 

Fotografii 

  • Caut poza cu nava x, mi-o puteti trimite ? Nu suntem un serviciu de furnizare de fotografii la cerere. Daca suntem intrebati de fotografia unei nave, daca aceasta nu este pe site o vom posta pe site, nu o vom trimite. 
  • Vrem sa preluam fotografia x sau y in site-ul z. Toate fotografiile de pe site pot fi preluate de pe site in alt site daca : a.  este precizata sursa cu link catre pagina de unde a fost luata fotografia si numele autorului fotografiei; b. site-ul este apolitic, articolul are scop documentar si nu contine acuzatii la persoana. 

Numar de telefon 

  • Vreau sa va sun, imi puteti da un numar de telefon  ? Tinand cont ca cea ce facem este un hobby din pasiune numerele de telefon ale administratorilor nu sunt publice. Uneori schimbam numere de telefoane si adrese de e-mail  cu cei care impratasesc pasiunea noastra cand mesageria site-ului nu este suficienta. 

Daca in aceasta pagina nu ati gasit un raspuns atunci aici aveti detalii cum sa ne contactati. 

Pagina actualizata 15 ianuarie 2020