Vizualizeaza nava - Polar 5

Vizualizeaza nava - Polar 5
Data lansare: 12.08.1978
Categorie: Nave Pescador
Santier: VEB Mathias-Thesen-Werft Wismar - Germania
Companie: Intreprinderea de Pescuit Oceanic
Capacitate: GT 12,453T , DWT 9,535 T

Scurt istoric

 
 
 

Nava Polar 5

IMO 7813420

Nava Polar 5 a fost lansata la data 12 august 1978 in santierul VEB Mathias-Thesen-Werft Wismar - Germania si a fost livrata pe 18 decembrie 1978 Intreprinderii de Pescuit Oceanic, Tulcea .

A facut parte din flota Romaniei pana la data de 8 mai 1994 cand a fost schimbat numele in Roman Blizzard .

Nava avea rolul de a transporta peste din zonele de unde operau pescadoarele Intreprinderii de Pescuit Oceanic, fiind o nava frigorifica. Deasemenea se efectua transport de provizii, piese la pescadoare.

Fotografie Polar 5 in iunie 1978 , in curs catre Warnemunde


Fotografia a fost preluata din web site-ul www.shipspotting.com si este publicata in scopuri educative in www.marinarii.ro conform termenilor si conditiilor sursei care detine toate drepturile .


 The picture was taken from the web site www.shipspotting.com and it is published for educational purposes in www.marinarii.ro as stated on source terms and conditions that has all the rights .


Pentru a vizualiza fotografia in forma originala CLICK HERE to see the picture at source in original

Autor Fotografie ( www.shipspotting.com © Friendship - Wolfgang Kramer©Toti cei care au date suplimentare despre aceasta nava ,fotografii sunt invitati sa contribuie la dezvoltarea acestei pagini si inclusiv a Registrului Naval Virtual Roman ,puteti trimite materiale la adresa rnv@marinarii.ro sau comentati in partea de jos a paginii (trebuie sa fiti autentificat ca membru al www.marinarii.ro) .

Pagina actualizata 15 decembrie 2011 , Cristian Munteanu


Comentarii