Vizualizeaza nava - Cerna

Vizualizeaza nava - Cerna
Data lansare: .1976
Data casare: 1998 Aliaga Turcia
Categorie: Nave Pescador
Santier: Santierul Naval Stralsund Germania - VEB Volkswerft
Companie: Intreprinderea de Pescuit Oceanic
Lungime: 101.86 me
Capacitate: 3163 GT

Scurt istoric

 
 
 

Nava Pescador Cerna

Nava Cerna a fost construita in anul 1976 la Santierul Santierul Naval  VEB Volkswerft  din Stralsund Germania si a facut parte din flota Romaniei de pescuit operand la Intreprinderea de pescuit oceanic Tulcea (I.P.O. Tulcea). Face parte din clasa de nave pescador Super Atlantic.

A fost casata in 1998 la Aliaga in Turcia.

Nava Pescador Cerna


Fotografia a fost preluata din web site-ul www.shipspotting.com si este publicata in scopuri educative in www.marinarii.ro conform termenilor si conditiilor sursei care detine toate drepturile .


 The picture was taken from the web site www.shipspotting.com and it is published for educational purposes in www.marinarii.ro as stated on source terms and conditions that has all the rights .


Pentru a vizualiza fotografia in forma originala CLICK HERE to see the picture at source in original

Autor Fotografie ( www.shipspotting.com © John McMeechan ©Fotografie realizata de Harry Stone. Memorial University, St. John Canada


Plan Pescador Cerna - colectia personala Cristian Munteanu 


Toti cei care au date suplimentare despre aceasta nava ,fotografii sunt invitati sa contribuie la dezvoltarea acestei pagini si inclusiv a Registrului Naval Virtual Roman ,puteti trimite materiale la adresa rnv@marinarii.ro sau comentati in partea de jos a paginii (trebuie sa fiti autentificat ca membru al www.marinarii.ro) .

Pagina actualizata 24 august 2016 , Cristian Munteanu


Comentarii